Om oss

KinOmatisk startet som en studentbedrift i januar 2014, drevet av Marlen Albrigtsen og Helene Hokland. Ti kulinariske filmopplevelser har siden da vært arrangert på Harstad Kulturhus, alle svært godt mottatt. Fra august 2014 har KinOmatisk vært drevet av ene halvdel av den tidligere studentbedriften; Helene. Hun har startet et produksjons- og markedsføringsbyrå som heter 'Ellida', og som KinOmatisk går under. Ellida starter en ny filmfestival i Harstad 27. - 30. oktober 2016; Arctic Moving Image and Film Festival.

Ta kontakt med Helene om du ønsker å kjøpe lukkede arrangement under konseptet KinOmatisk.

 

Kontakt oss

Mobil: 483 683 18
Epost: helene(a)ellida.no

www.ellida.no

Postaddresse:

Ellida AS
Hagebyveien 84
9404 Harstad

 

Billettinformasjon

Privatpersoner:

Billettene koster kr 495,- per billett, og inkluderer film, mat, innledning til filmen. Det er en bar i salen. Billetter ligger ute til salg gjennom internettet her, og direkte fra billettluka på Harstad Kulturhus. Se 'program' øverst til høyre på dette nettstedet for link til å kjøpe eller reservere billetter på nett.

Måltid, innledning og film er inkludert i billettprisen. Vin, øl og mineralvann kan kjøpes i baren i salen.

Bedrifter:

Bedrifter er velkommen til å ta kontakt med arrangør Helene Hokland for å kjøpe billetter. Det kan legges spesielt til rette for bedrifter, som for eksempel reservasjon av bord og drikkebonger.

Arrangememente er unike muligheter til å ha en sosial og kulturell opplevelse sammen. Filmene, innledningene og maten danner grobunn for samtale. Hvordan rommet er satt opp med buffet, kafe-bor og bar i salen danner en intim og sosial opplevelse.

Vil du sponse KinOmatisk?

Vi ser etter en sponsor som kan sponse KinOmatisk. Er du en liten bedrift og du vil støtte ett eller to arrangment, kan du gjøre det. Ta kontakt med arrangør Helene Hokland.

KinOmatisk gir unike og positive opplevelser av høy kvalitet til innbyggerne i Harstad. Ved å sponse KinOmatisk vil bedriften din være med å danne en lokal sosial plattform og en positiv verdi, og dette kan være svært gunstig å være assosiert med. KinOmatisk er dessuten et tilbud som har vist seg å være svært populært som også gjør det attraktivt å støtte KinOmatisk.